Edgar Mitchell szerint kizárólag a földönkívülieknek köszönhetjük, hogy még nem pusztult el az emberiség. Na ezt nem láttuk jönni.

A 84 éves asztronauta a világ egyik legzártkörűbb klubjának a tagja: ő volt a hatodik abból a tizenkét emberből, akik valaha jártak a Holdon, tehát ha ő mond valamit az ufókról, annak egy fokkal nagyobb súlya van, mintha mondjuk Pataki Attila mesélné el az egyik ufós sztoriját.

Márpedig Mitchell a Mirror Online-nak nyilatkozva egyáltalán nem fogta vissza magát, és olyan súlyos kijelentéseket tett, amiket még sokadszori olvasásra is nehéz komolyan venni: a veterán űrhajós szerint a földönkívüliek nem csak, hogy itt vannak már egy ideje, de kizárólag nekik köszönhető, hogy az emberiség még nem pusztította el magát.

Hihetetlen dolgokat árult el az ufókról az egyik asztronauta, aki megjárta a Holdat - 1. kép

“Az emberekkel folytatott beszélgetéseim világossá tették, hogy az E.T.-k megpróbáltak megóvni minket a háborútól, és békét akartak teremteni a Földön.” – mondta Mitchell a vele készült interjúban, aki szerint a hidegháború évei alatt az ufók minden eszközzel megpróbálták megóvni az emberiséget attól, hogy egy atomháborúval eltöröljük magunkat a Föld színéről.

Az asztronauta itt nem állt meg, és részleteket is elárult ennek mikéntjéről: “a légierő több tisztjével is beszéltem, akik a rakétasilóknál teljesítettek szolgálatot a hidegháború alatt. Azt mondták, hogy többször is láttak ufókat a létesítmények felett, akik gyakran a rakétákat is hatástalanították. Más tisztek, akik a nyugati parton teljesítettek szolgálatot azt mondták, hogy a tesztrakétáikat gyakran lelőtték az ufók.”

Hihetetlen dolgokat árult el az ufókról az egyik asztronauta, aki megjárta a Holdat - 2. kép

Mitchell a Holdon

Nem tudhatjuk, mi történt Mitchellel az alatt a bizonyos holdra szállás alatt 1971-ben, de az biztos, hogy az asztronauta nem csak a tizenöt perc hírnévre utazik, ugyanis a Földre való visszatérése óta rendületlenül hirdeti a földönkívüliek létezését.

De akár igaz a sztorija, akár nem, az biztos, hogy az ufók jól tették volna, ha ideküldenek néhány babysittert az emberiségnek, mert egészen megdöbbentő, hogy az elmúlt hetven évben milyen irdatlan mennyiségű atommal szórtuk meg a saját bolygónkat, teljesen fölöslegesen.

 

(Forrás: Gizmodo)

Szerző : Bobák Áron

http://player.hu/tech-3/ufok-a-foldon/

Keresés