Marad az évszakhoz képest enyhe idő, párás, ködös reggelekkel és borús nappalokkal.

Vasárnap sokfelé csapadékos időre van kilátás, eső, zápor többfelé kialakulhat, azonban az ország déli tájain kis időre előbújhat a nap is. A déli, délkeleti szél élénk, helyenként erős lesz, majd északnyugaton északnyugatira fordul. Hajnalban 3-9, nappal 10-16 fok várható, északon viszont pár fokkal hűvösebb lehet.

Hétfőn tovább folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő, keleten, északkeleten fordulhat még elő szitálás, gyenge eső. Gyenge, mérsékelt légmozgás várható. Reggelre helyenként pára, köd kialakulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 13 fok között valószínű, délkeleten, délen lesz a melegebb.

Kedden is enyhe időre számíthatunk. Legfeljebb az északi tájakon fordulhat elő szitálás, gyenge eső. Többfelé képződhet reggelre pára, köd. Gyenge, mérsékelt légmozgás mellett ezen a napon is mérhetünk 10 fok feletti hőmérsékleteket délután.

Szerdán és csütörtökön is marad az évszakhoz képest enyhe idő. Változóan felhős időre számíthatunk, főként a hajnali, reggeli órákban pedig többfelé párás, ködös lesz a levegő. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között valószínű.

 

Forrás : Idokep / www.met.hu/www.hir24.hu

http://www.hir24.hu/belfold/2014/01/05/melegrekordok-hete-johet/#a3

Keresés